mandag 13. september 2010

Endelig..

litt ordentlig shopping! Jeg har vært hos en koselig dame som selger vakre gamle ting i dag, og der fant jeg mye fint! Men jeg har lært kunsten å begrense meg og kjøpte bare det mest nødvendige, ehm... En gammel stol, en emaljepotte, et melkespann og en nyydelig gammel koffert! Og attpåtil fikk jeg med meg tre små stjerneformer på kjøpet. En god dag med andre ord:)


8 kommentarer:

 1. Åh, så mye vakkert!! Vi får helt gåsehud:) Dette var du heldig med:):) Glad du deler det med oss:) Kofferten på det nederste bildet har vi nesten maken til :-D Herlig!!

  SvarSlett
 2. Absolutt en NYYYYYYdelig koffert! Og melkespann, stol, kakeformer og emalje.. :) Herlig herlig:) Hurra for damen!!!
  Klem, H

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har fått kjøpt. Jeg er bare så begeistret for gamle kofferter...og emaljepotter...og melkespann..og...ja, rett og slett det meste som er gammelt ;-)

  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Den kofferten er bare helt fantastisk!!! Og alle andre tingene du fikk med er nydelige gamle skatter! Gøy med shopping:):):)

  SvarSlett
 5. Kofferten og melkespannet var bare toppers! =) Og så koslig med ting "på kjøpet" da, det får man ikke i vanlige butikker lenger, nei! =)

  Ha en fin dag!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Nydelig!! Den damen skal besøkes - that's for sure :-)

  Ha en herlig regndag!

  klem W

  SvarSlett
 7. ja, ka e det med mannfolk og tv'er, høytalere etc!? det ser jo ikkje UT!!! Heldigvis kan jeg ikke klage så mye på L-mannen, han er egentlig ganske så enkel å ha med å gjøre (som oftest!) Men vi får jo se om det funker så bra i praksis (med tv'n inni skapet) som det gjør i hodet mitt. Time will tell :-)

  Klem W

  SvarSlett