torsdag 23. september 2010

Dagens inspirasjonsjakt

Jeg har vært på inspirasjonsjakt (igjen!) og det er så mye fint å finne der ute! Støtt og stadig finner jeg bilder som får meg til å tenke at akkurat sånn vil jeg ha det! Svart og hvitt: ja takk, fransk landstil: ja takk, herskapelig og klassisk: ja takk, koselig og fargerikt; ja takk!

Puh, føler meg lettere schizofren stilmessig... Flere som har det sånn??  Foreløpig "safer" jeg ofte med hvite og relativt klassiske møbler, så får heller fargeklattene komme til etterhvert.. Og så gjelder det da å finne den stilen man trives best med tenker jeg, uavhengig av trender... er ihvertfall på vei!

Dagens bilder er fra et koselig hjem i Danmark. Og ja, slik kunne jeg også gjerne hatt det!


Notat til meg selv: må ha flere speil...


Ja, hvorfor ikke stille ut skoene sin dersom man har en samling som denne...? Bildene er henter fra teamliving.dk

8 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder! SÅNN kunne jeg hatt det også. :o)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder - enkel hygge!
  Kle, Jannicke

  SvarSlett
 3. Mmmmmmm! Fiiiint! God plass, ryddig og rent:)
  Klem,
  H

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen i det du skriver. Syns ofte andre skriv at man skal finne EIN stil, og kjøre denne fullt ut, men det funker ikkje for meg... Syns dei på bildene dine har laga ein fin mix av mange stiler, trur det er det me må fortsette å gjere ;)
  Ønsker deg ein fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Absolutt! Den stilen jeg har er rett og slett et sammensurium av stiler :) og JEG liker det -og det er jo det viktigste!
  Fine inspirasjonsbilder!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Heisann,

  Så fine bilder!! Man trenger jo ikke ha noen bestemt stil (bland og mix nett som det passer) bare man liker det selv (så får mannen bare føye seg etter den....ha ha ha ha)
  Tror ikke skoene i Lobelia-heimen hadde egnet seg til deko på veggen. Sure, lefsete sko er på en måte ikke like lekkert. Dessuten begynner alle de høyhæla skoene mine og bli litt "rufsete" oppetter hælene. Men endelig har naboene skjønt at de må legge terrassebordene tettere så ikke fremmadstormende sitter fast!! :-)..ups...
  Er på en måte ikke like elegant når en står der stokk fast med hælen mellom plankene og vinglasset i hånden og trygler om hjelp. Entertaining? yes, but not so soave!
  Speil er kult! Note to self (her også) - need more mirrors!! (pluss selvfølgelig andre nødvendigheter som flere puter, lykter, lysestaker....osv....)
  Ha en herlig kveld .
  Klem W

  SvarSlett
 7. Nydelig hjem!!! Det er lett å bli litt stilforvirret, det finnes jo så mye fint der ute..:)

  SvarSlett
 8. Her var det mye lekkert! Kunne fint hatt det sånn her, ja ;)

  Ja, er veldig fort å bli litt "ja takk, begge deler" når det er så mye som er fint :)

  Ha en skjønn helg!

  Klem, Trine

  SvarSlett