onsdag 25. august 2010

Barnerom

Når kjelleroppussingen engang er fullført, skal alle ungene få nye rom. Jeg synes det er viktig at de føler eierskap til rommet sitt, derfor skal de selvfølgelig få være med å bestemme hvordan det skal se ut. Minstemann er for liten til å ha noen mening enda (heldigvis;)) Utfordringen har vært at husets datter ønsket seg burgunder farge på veggene, og eldstegutten ønsket seg svart... Ikke helt enig der nei! Men etter bittelitt påvirkning fra mor ønsker nå begge to seg lyseblått rom!

Disse bildene fra living inside har jeg vist hyppig til min datter, uten større effekt... Jeg hadde veldig lyst til at hun skulle ha en romantisk rosa drøm av et rom!, men hun synes at hun er altfor gammel (12 år) til å ha rosa rom... Men en gammel stol skal males rosa og brukes til nattbord, er vi blitt enig om :)
7 kommentarer:

 1. Hehe...ja kjenner meg igjen i den ?problematikken? Storesøster på 5 har rosa rom, og hun er lei allerede dessverre. -hun vil nå ha rødt! Lillesøster skal derfor overta hennes, så da blir det nok en løsning :o) Lykke til med inredningen og kos deg med arbeidet;o) Flott blogg forrresten, skal titte litt mer nå :o) Klemmer

  SvarSlett
 2. Tenk å få være barn igjen og flytte inn på et rom som dette ....
  Lykke!
  KLem, J

  SvarSlett
 3. Åh, de rommene var fine.. Hvor gamle er barna dine? :)

  SvarSlett
 4. Rommene som du viser var kjempe fine. Artig å pusse opp barnerom,å nok kjempe artig for barna å få ta del i det.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
 5. :) Det med eierskap til rommet er jeg enig i men har vel egentlig ikke spurt mine barn så mye:) Mine barn var for små da jeg skulle bestemme fargen på rommene deres.. Men jeg glede/gruer meg til dagen barna vil pusse opp rommet sitt.

  Fine bilder som alltid:)
  God natt!
  Klem, H

  SvarSlett
 6. Så gøy med barneromsinspirasjon! Jeg vil se mer..:)

  SvarSlett
 7. He he.. godt du e flink å overtale!!
  am;)

  SvarSlett