mandag 28. juni 2010

Polyvore.com

Gjennom bloggen til miggen har jeg oppdaget nettsiden polyvore.com. Her finner du masse moteinspirasjon, link til hvor produktene kan kjøpes, og du kan sette sammen egne antrekk, genialt spør du meg! Her er mitt første forsøk:

søndag 20. juni 2010

Har du 11 millioner til overs?

Det har dessverre ikke jeg, men hadde jeg hatt det, er sjansene store for at de hadde blitt brukt på dette sommerhuset på sørlandet! Akkurat slik vil jeg ha det!


Nydelig beliggenhet


kjempekoselig stue


og spisestue


liker veldig godt denne ovnen,


et kjempefint barnerom


og et basseng må man da ha! Bilder fra finn.no, annonsen finner du her

fredag 18. juni 2010

Endelig...

... litt framgang i kjelleren! Bortsett fra murerarbeidet på badet gjør vi alt arbeidet selv, les: mannen utfører og jeg planlegger, grei arbeidsfordeling;), og derfor tar alt litt tid... Men nå har mureren kommet skikkelig igang. Veggene er pusset og klar for maling, servantbenken er bygget og kassen til badekaret er snart ferdig. Begge de sistnevnte bygges i litexplater. Og i morgen begynner de å legge mosaikkfliser på, blir spennende å se resultatet!
Rullestenene er på plass i dusjen og venter på "fuging". 

onsdag 9. juni 2010

Stemningsbilder

fra nettbutikken Honning & Flora.


Med det været vi har i Bergen nå, hadde det vært deilig å tilbringe dagene i en koselig hengekøye:)

mandag 7. juni 2010

Hjelp for nye bloggere

Har akkurat oppdaget Jorids bloggerhjelpblogg. Ble kjempeglad når jeg fant denne siden, masse gode tips og detaljert info og framgangsmåter for oss med lite datakunnskap... Genialt! Du finner bloggen her

Ønsker meg...

...et skap som dette fra atelier september


Likte også veldig godt dette speilet


En slik skjenk kan jeg også få plass til...


Utrolig så mye større utvalg i antikvitetsforretninger de har i Danmark, skulle ønske vi hadde litt flere slike i Bergen...

torsdag 3. juni 2010

NIBs utfordring

Jeg hiver meg med på NIBs stillebensutfordring! Jeg driver stadig å "ommøblerer" oppå pianoet mitt, og akkurat nå ser det slik ut:
En hjerteblomst, en lysestake, en liten blomsterbukett i en sølvvase og et koselig bilde av min farmor og min far som liten gutt. Synes det ble koselig, så nå skal det få stå slik en liten stund:)

tirsdag 1. juni 2010

Barneromsinspirasjon

I forbindelse med oppussingen av kjelleren skal alle ungene få nye rom, og de gleder jeg meg veldig til å innrede! Eldstesønnen har riktignok sterke meninger om hvordan rommet hans skal se ut; svarte vegger med edderkoppklistremerker på, hvor han nå har fått den ideen fra... Så her må det litt lett manipulering til!

Fant masse fin inspirasjon til barnerom hos marieclairemaison.


Tror kanskje eldstesønnen kunne overtales til å ha et slikt rom...


Her kunne minstegutten ha sovet...
Nydelig romantisk rom med eget bad, dette hadde vært noe for jenten vår!